מתכונים

שיפור זיתים כבושים

שיפור זיתים כבושים

שינוי טעם זיתים שעברו כבישה הינו טענוג גדול ותחושה של "עשייה" ללא ההתעסקות והקושי בכבישה המסורתית

פטריות במלח עם תוספת חומץ

פטריות במלח עם תוספת חומץ

החומרים:   פטריות שונות 1 ליטר מים 1 כוס חומץ 1 כף מלח 1 כף סוכר מעט

פלפלים (גמבות) מוחמצים נוסח הונגריה

פלפלים (גמבות) מוחמצים נוסח הונגריה

החומרים:   3 ק"ג פלפל ירוק או אדום 150  ג"ר מלח 2 כוסות חומץ תפוחים 2 כוסות

עגבניות כבושות

עגבניות כבושות

החומרים:   עגבניות ירוקות וקשות פלפל חריף שום מלח מים שמיר סלרי   עלי גפן עלי דובדבן

חמוצים מעורבים נוסח עירק  (טורשי)

חמוצים מעורבים נוסח עירק (טורשי)

החומרים: 1 ראש כרוב לבן  2 ראשי כרובית1 ק"ג  גזריםכמה  פלפלים אדומים,צהובים או ירוקים מלפפון ירוק אפשרי

בצל בשמן ויין

בצל בשמן ויין

החומרים:   1.5 ק"ג בצל אדום 250 מ"ל שמן 125 מ"ל יין אדום 150 ג"ר אבקת סוכר

מלפפונים ופלפל  מוחמצים

מלפפונים ופלפל מוחמצים

ניתן להשתמש בכל הצבעים להנאה