החומרים: 3 ק"ג גמבות 60 ג"ר מלח,3 ג"ר מיץ לימון 1.5 ליטר מים שמן אופן ההכנה:
החומרים: כרוב לבן גזר פלפל ירוק פלפל אדום קולורבי מלפפון ירוק צנון לפת חומץ 5% סוכר
החומרים: 2 כוסות כרוב חמוץ כבוש (חתוך דק) 8 תפוחי אדמה (קוביות) נקניק פולני או קבנוס פרוס
החומרים: 3 ק"ג פטריות לפי הטעם 120 ג"ר מלח מספר גרגירי פלפל שחור מספר עלי דפנה
חומרים: 2.5ק"ג כרוב כבוש רצוי ראש מוחמץ 2 בצלים 100 ג"ר שומן אווז 500 סמ"ק ריזלינג
החומרים: כ 20 פלפלים אדומים חריפים 3-4 ראשי שום 3 כפיות מלח גס 5 כפיות פפריקה חריפה 1
החומרים: חצי ק"ג עצמות צואר בקר 170 ג"ר ירקות שונים 300 ג"ר מלפפונים חמוצים קצוצים 2
חומרים: 2.5 ק"ג כרוב אדום 0.5 ק"ג תפוחי עץ חמוצים בצל בינוני 1 כפית זרעי שמיר (ניתן
כלי נגישות