מתכונים

גמבות-נוסח פולני

גמבות-נוסח פולני

החומרים: 3 ק"ג גמבות 60 ג"ר מלח,3 ג"ר מיץ לימון 1.5 ליטר מים שמן     אופן ההכנה:

חמוצים סינים  חמוץ-מתוק

חמוצים סינים חמוץ-מתוק

החומרים:   כרוב לבן גזר פלפל ירוק פלפל אדום קולורבי מלפפון ירוק צנון לפת חומץ 5% סוכר

מרק כרוב כבוש,תפוחי אדמה ובשר

מרק כרוב כבוש,תפוחי אדמה ובשר

החומרים: 2 כוסות כרוב חמוץ כבוש (חתוך דק) 8 תפוחי אדמה (קוביות) נקניק פולני או קבנוס פרוס

פטריות כבושות עם מלח

פטריות כבושות עם מלח

החומרים:   3 ק"ג פטריות לפי הטעם 120 ג"ר מלח מספר גרגירי פלפל שחור מספר עלי דפנה

שוקרוט – על פי השף אלן תדמור

שוקרוט – על פי השף אלן תדמור

חומרים:   2.5ק"ג כרוב כבוש רצוי ראש מוחמץ  2 בצלים 100 ג"ר שומן אווז 500 סמ"ק ריזלינג

אריסה-ממרח תוניסאי  (הודית)

אריסה-ממרח תוניסאי (הודית)

החומרים: כ 20 פלפלים אדומים חריפים 3-4 ראשי שום 3 כפיות מלח גס 5 כפיות פפריקה חריפה 1

מרק מלפפונים חמוצים ובשר

מרק מלפפונים חמוצים ובשר

החומרים:   חצי ק"ג עצמות צואר בקר 170 ג"ר ירקות שונים 300 ג"ר מלפפונים חמוצים קצוצים 2

כרוב אדום עם תפוחי עץ

כרוב אדום עם תפוחי עץ

חומרים: 2.5 ק"ג כרוב אדום 0.5 ק"ג תפוחי עץ חמוצים בצל בינוני 1 כפית זרעי שמיר (ניתן