ארטישוק-לבבות  כבושים

ארטישוק-לבבות כבושים

החומרים:

 

 

15 לבבות ארטישוק

1 ק"ג גזר

2 לימונים

1 כוס שמן

תמיסת מלח (1 כפית מלח לכל כוס מים)

 

 

אופן ההכנה:

 

חותכים לבבות הארטישוק לרבעים

מקלפים הלימונים וחותכים לקוביות

חותכים הגזר (לאחר קילוף) לרצועות

 

מכניסים לצנצנת זכוכית-שכבות של לבבות ארטישוק,גזר ולימון עד גמר הירקות

דוחסים

מכסים בתמיסת מי המלח

מוסיפים את השמן

 

זמן המתנה כשלושה שבועות

 

 

יש המזרזים את התהליך על ידי שימוש  בלבבות מוחמצים בקופסא ושינוי הטעם