בצל בשמן ויין

בצל בשמן ויין

החומרים:

 

1.5 ק"ג בצל אדום

250 מ"ל שמן

125 מ"ל יין אדום

150 ג"ר אבקת סוכר

2 עלי דפנה

125 מ"ל חומץ (אדום אם מוצאים)

מלח

פלפל

 

אופן ההכנה:

 

לקלף הבצל ולחתוך לחתיכות

לבשל ב 2 ליטר מים ל 5 דקות

לסנן

לשפוך שמן על הבצלים

לשפוך יין מעורבב עם עלה דפנה להרתיח

להכין תמיסה מהחומץ ו 250 מ"ל מים שבה הורתח הבצל,להרתיח

להכניס לצנצנת ולסגור

לאחר יום להכניס התמיסה עם הבצל ולהרתיח

להכניס הכל לצנצנת ולשמור במקרר