בשר עם כרוב כבוש

בשר עם כרוב כבוש

החומרים:
חצי ק"ג בשר חזה הודו או בקר חתוך כגולש
750 ג"ר כרוב כבוש (רצוי עם גזר)
2 בצלים
חצי כוס רסק עגבניות או 2 כפות תרכיז
1 כוס מרק עוף מאבקה
פלפל חריף טרי טחון
מלח
6 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
203 כפות קמח
חופן פטרוזיליה קצוצה
 
אופן ההכנה:
 
לייבש הבשר ולמרוח עליו לימון,מלח ופלפל חריף
לעטוף בפלסטיק נצמד ולהכניס לשעה למקרר
לאחר מכן לגלגל בקמח  ו 4 כפות שמן
להוציא הבשר במסננת ובאותו שומן לטגן בצל קצוץ דק,
לשפוך על הבצל את כוס המרק ולהרתיח
להוסיף פלפל ומלח ,להוסיף את הבשר ולאדות עד שיהיה רך-הרוטב צריך להיות עבה
את הכרוב להניח בתבנית משומנת ולהוסיף 2 כפות שמן זית להכניס לתנור ב 180 מעלות ל 10-15 דקות
על הכרוב הרך להוסיף את הבשר עם הרוטב ולהכניס לתנור ל 10 דקות נוספות
לפני ההגשה לפזר מעט פטרוזליה קצוצה
טוב להגשה עפ ציפס