דייקון- מוחמץ-צנון יפני Takuan

דייקון- מוחמץ-צנון יפני Takuan

החומרים:

 

 

2 כוסות דייקון חתוך

רבע כפית מלח גס

1 כפית קליפת לימון

 

 

אופן ההכנה:

מכניסים לצנצנת לאחר ערבוב

שמים משקל (צלחחת קטנה)

 

לאחר 3 שעות

מוציאים את קליפת הלימון

לוחצים עם צלחת

 להגיש לאחר יום

 

 

 

מתכון דומה מתייחס למשקל הצנון:

להוסיף 15% ממשקל הצנון סובין אורז


6% מלח


לייבש הדייקון (תלוי ) שבועיים


להכניס לצנצנת שבתחתית תערובת הסובין והמלח


לחזור על הפעולה בשכבות


ללחוץ במשקל (צלחת)


מוכן תוך חודש