כרוב ופלפל חמוצים Cabbage Capsicum Pickle

 


החומרים:

 

רבע כרוב לבן

2 כפיות מלח

1 פלפל ירוק

1 פלפל אדום

1 בצל בינוני

6 גרגירי פלפל שחור

2 עלי דפנה

1 כפית סוכר חום

 

אופן ההכנה: 

 

לחתוך הכרוב לרצועות

להכניס הכרוב לקערה.לפזר מלח ולהשאיר לחצי שעה

לחתוך בצל מקולף לטבעות דקות

לחתוך הפלפלים ללא גרעינים לרצועות של חצי ס"מ

להכניס לצנצנת גדולה ת הכרוב והפלפלים והבצל

להוסיף בפלפלים השחורים,עלי דפנה וסוכר חום

למלא צנצנת חצי מלאה ולהוסיף מים עד לכיסוי

להחזיק במקרר עד שבועיים