כרוב כבוש עם שועית צבעונית

החומרים:

 

1 ק"ג כרוב כבוש

1 ק"ג כרוב לבן

600 ג"ר בשר עגל

200 ג"ר שומן (בוצ'ק)

300 ג"ר שועית צבעונית מבושלת

1גזר גדול

1 פטרוזיליה קטנה

כמה פטריות יבשות

3 שיני שום

 

 

אופן ההכנה:

 

לחתוך הכרוב הלבן לחתיכות קטנות ורצועות להרתיח ולהשאיר בצד

להכניס לסיר כרוב כבוש ,השועית,הגזר,הפטריות  והפטרוזיליה

להוסיף 3 כוסות מים

להשחים במחבת את הבשר (בקוביות) ובשומן

להוסיף את תכולת המחבת לסיר ולהרתיח על אש קטנה

להוסיף את הכרוב הלבן המבושל שום ,מלח ופלפל לפי הטעם