כרוב סיני עם שמנת וקימל

החומרים:

 

כרוב סיני קטן

1 תפוח עץ חמוץ

1 כרישה (רק החלק הלבן)

1 מלפפון חמוץ

חצי כוס שמנת או יוגורט טבעי

1 כפית קימל או מעט קימל טחון

מיץ לימון

מלח,פלפל,סוכר

 

אופן ההכנה:

 

לחתוך הכרוב לחתיכות  קטנות

לחתוך הבצל לחתיכות לא גדולות

לחתוך הכרישה בפרוסות דקות

לקלף המלפפון החמוץ ולגרד בפומפיה גסה

לקלף התפוח עץ ולחתוך לקוביות קטנות


לערבב השמנת עם הקימל

לערבב הכל

לשפר עם מיץ לימון,סוכר,מלח ופלפל