מלפפון חמוץ קוריאני

החומרים:
 
6   מלפפונים
2   כפות מלח
2   בצלצלים (או בצל ירוק)
1   ראש שום קצוץ דק
מעט פלפל חריף טחון
מעט אבקת גינגיר
2/3 כוס מים
 
 
אופן  ההכנה:
לחתוך  המלפפונים לאורך ואחר כך לחתיכות של כ 1 ס"מ
לפזר כף מלח אחת על המלפפונים ולהשאיר ל 10 דקות
לשטוף ולייבש המלפפונים
לחתוך את הבצלצלים בצורה גסה,להוסיף את השום,הפלפל החריף,הגינגר והמלח הנותר
לערבב הכל עם המלפפונים בקערה
להוסיף מים ולערבב
לכסות היטב (בעיות ריח חריף) והשאיר במקום חם לפחות ל 48 שעות
לקרר