ממרח זיתים וזעתר

ממרח זיתים וזעתר

חומרים:

 

זיתים ירוקים ללא גרעין בקופסא

זעתר

פלפל חריף שטה

מלח

פלפל שחור גרוס

שמן זית

 

אופן ההכנה:

 

פותחים את קופסאת הזיתים (כחרוזית) ושופכים את הנוזל

מכניסים לצנצנת את הזיתים המסוננים

מוסיפים בצורה נדיבה את הזעתר

פלפל שטה גרוס להוסיף לפי הטעם

לנער את הצנצנת

לכסות במשן זית

 

לאחר 4 ימים הזיתים סופגים את התוספות

ניתן לאכול את הזיתים כמשופרים

:

לשפוך ולשמור את שמן הזית לסלטים

להכניס הזיתים למערבל מזון  ומקבלים ממרח זיתים נפלא

 

 

לממהרים: ניתן להכניס את כל התערובת עם השמן ל10 דקות למיקסר, לקרר  ולאכול