ממרח זיתים חריף

ממרח זיתים חריף

חומרים:

 

חצי ק"ג  זיתים (ללא גרעינים)

10 פלפלים חרפים (שאטה או סודני)

ראש שום מקולף

חבילה פטרוזילה

מספר גבעולי כוסברה

2 כפיות מלח

10 כפות חומץ או יין אדום

כ 2 כוסות שמן זית

 

אופן ההכנה:

 

לקצוץ ולערב את כל המרכיבים בקוצץ מזון (מלבד חומץ, שמן זית)  להשאיר ללא מגע כשעתיים

להוסיף מחומץ (או היין)לערבב

להוסיף את שמן הזית ולערבב

 

להכניס לצנצנת ולשמור כ 4 ימים (בקרור)