מרק מלפפונים חמוצים ובשר

מרק מלפפונים חמוצים ובשר

החומרים:

 

חצי ק"ג עצמות צואר בקר

170 ג"ר ירקות שונים

300 ג"ר מלפפונים חמוצים קצוצים

2 ליטר מים

400 ג"ר תפוחי אדמה חתוכים

25 ג"ר קמח

240 ג"ר חלב

מלח לטעם

 

אופן ההכנה:

בסיר כגול מניחים העצמות,ירקות וחמוצים.

מחממים על חום בינוני כ 45 דקות.

מןסיפים תפוחי האדמה ,לבשל כ 20 דקות עד שמתרככים

מוציאים את העצמות

מערבבים חלב וקמח ומכניסים תוך כדי ערבוב לסיר

ממשיכים בערבוב עד רתיחה

ניתן להוסיף מלח לפי טעם