סלט חמוצים וכרישה

החומרים:
300 ג"ר כרוב וגזר כבושים חתוך דק
1-2 כרישה
2 ראש שום
1 מלפפון חמוץ לא גדול
חופן של פטרוזיליה,עירית,אורגנו  וטימין קצוצים
3 כפות שמן זית
1 כף חרדל
מלח,סוכר,פלפל שחור
אופן ההכנה:
את השום לחתוך  דק או למעוך.לחתוך את הכרישה לחתיכות קטנות.
לקלף המלפפון החמוץ לחתוך לחתיכות קטנות ולערבב עם הכרוב
לערבב שמן הזית עם החרדל,להוסיף השום לשפר טעם עם סוכר,מלח ופלפל.
לערבב עם הירקות והתוספות