עגבניות,בצל,פלפל אדום עם קינמון

החומרים:
1 ק"ג עגבניות ירוקות
1 ק"ג עגבניות אדומות
3 בצלים גדולים
3 פלפלים מתוקים אדומים
3 חבילות סלרי
חצי כוס מלח בישול
3 כפיות קינמון טחון
חצי כוס גרגירי חרדל לבן
1 ליטר חומץ
4 כוסות סוכר
1 כפית גינגר טחון
2 כפיות בזיליקום (ריחן) טחון
1 כפית מלח לימון
 
אופן ההכנה:
 
לחתוך הירקות ולהוסיף מלח
להשאיר התערובת ללילה,לסנן ולשטוף פעמיים עם מים
להוסיף תבלינים,חומץ וסוכר-לבשל עד שמתרכך
להכניס לצנצנת
ניתן לפיסטור 15 דקות
 
 

 

.