קים צ'י  Kim Chee

קים צ'י Kim Chee

החומרים:

 

3 ראשי כרוב

2 כפות מלח

3 בצילם ירוקים

1 ראש שום

1 כף פלפל חריף גרוס

1 כף גינגר גרוס

1.5 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

 

לחתוך הכרוב לרצועות 2.5ס"מ רוחב  5 ס"מ אורך

לפזר 2 כפות מלח על הכרוב

להשאיר כ חצי שעה

לחתוך בצל,כולל החלק העליון לרצועות של 4 ס"מ

לחתוך את השום,פלפל וגינגר ביחד

לרחוץ את הכרוב לאחר 30 דקות מהמלחה במים פעמיים

לערבב את התערובת המוכנה עם הכרוב

להוסיף 1 כף מלח ומים לכסות את הכרוב

להשאיר בצנצנת כשבוע לפחות