שוקרוט – על פי השף אלן תדמור

שוקרוט – על פי השף אלן תדמור

חומרים:
 
2.5ק"ג כרוב כבוש רצוי ראש מוחמץ
 2 בצלים
100 ג"ר שומן אווז
500 סמ"ק ריזלינג או בירה לגר
250 ג"ר ציר עוף
1.5 ק"ג פירה תפוחי אדמה
 
1 ק"ג נקניקיות מעושנות 2 סוגים שונים
2 חתיכות אווז מעושן (שוק או הגב)
3-4 יח' נקניקייה טרייה
2 רגלי חזיר מעושן
4-6 צלעות מעושנות
   
עלי דפנה
גרגירי גינגר (ערער)
פלפל שחור שלם
שיני שום
 
אופן ההכנה:
מכניסים לסיר :כרוב כבוש, בצלים, שומן אווז, ריזלינג או בירה לגר, ציר עוף-לשעה על אש נמוכה
מכניסים את הבשרים והתבלינים ומשאירים חצי שעה נוספת,מערבבים מדי פעם בכף עץ.
מגישם עם  פירה תפוחי אדמה.

http://alan-talmor-sausages.co.il/

מומלץ לבקר במסעדה החדשה בשוק בנמל יפו