החומרים:
5 ביצים קשות
150 ג"ר ממרח מאבוקדו
1 מלפפון חמוץ בינוני
1 כף שמנת
2 כפיות מיץ לימון
1 כפית פטרוזיליה ומליסה
5 אגוזי מלך
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
לקלף הביצים ולחתוך לחצאים
להוציא את ההחלק הפנימי (חלמון)
לערבב האבוקדו עם השמנת לעיסה
להוסיף את החלמון לאחר ריסוק
לערבב היטב עד קבלת עיסה אחידה
לחתוך את המלפפון החמוץ לחתיכות קטנטנות
לערבב עם עיסת האבקדו
לקצוץ דק את הפטרוזיליה והמליסה
להוסיף לעיסה
לטבל עם מיץ הלימון,מלח ופלפל
להכניס את העיסה לחלבון הביצה הקשה
לקשט באגוזים