קישואים מוחמצים Courgette Dill Pickles

החומרים:
1 ק"ג קישואים קטנים
2 בצלים בינוניים
רבע כוס מלח גס
מי קרח
2 כוסות חומץ תפוחים
2 כוסות מים
1 כף סוכר
1 כף גרגירי חרדל
חבילת שמיר טרי
4 שיני שום חתוכים דק
אופן ההכנה:
לחתוך קצוות של הקישואים ולחתוך לטבעות של כ 1 ס"מ
לחתות הבצלים לאורך ואז לחתוך לפרוסות עבות
להכניס הירקות בצנצנת זכוכית או חימר ועל כל שכבה לפזר מלח
לכסות במי קרח
לשים צלחת על הירקות ומשקל על הצלחת
להשאיר לשעתיים
לסנן הירקות ולשטוף היטב
לייבש שוב
לערבב החומץ,המים,הסוכר והחרדל בסיר,להביא לרליחה ולאדות עוד 5 דקות
להוציא הסיר מהאש,להוסיף את השמיר,הקישואים והבצלים
לכסות לשעתיים תוך ניעור לעיתים
להביא את התערובת לרתיחה בסיר ולהוסיף את השום
להכניס לצנצנת
אם נוהגים לפסר יש להכניס הצנצנות למים רותחים ל 10 דקות