בצלים כבושים

בצלים כבושים

חומרים:

 

  בצלים קטנים וקשים

  מלח

  חומץ  (ניתן גם מתובל)

  מים

 

 

הכנה:

 

לוקחים הבצלים עם הקליפה ומשרים בתמיסת מלח (כ10 גר' לליטר מים) ל12 שעות

 

מקלפים את הבצלים וחוזרים על ההשריה במי מלח חדשים באותו ריכוז ליממה נוספת

 

מסננים את הבצלים ומכסים בחומץ

 

באם לא משתמשים בחומץ מתובל מראש ניתן להוסיף פלפלים חריפים .פלפל אנגלי.זנגויל,שיני ציפורן

 

 

אחסון של 2-3 חודשים לפני השימוש