מרק כרוב כבוש עם בייקון

מרק כרוב כבוש עם בייקון

החומרים:

 

300 ג"ר כרוב כבוש

3 קוביות מרק עוף או בשר

200 ג"ר בייקון רזה

400 ג"ר תפוחי אדמה

2 בצלים בינוניים

2 פרוסות לחם חי

שומן לטיגון (חמאה או אחר)

מעט סוכר

 

אופן ההכנה:

 

לנקות ולקלף תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות קטנות ולבשל מספר דקות 2 קוביות מרק

בנפרד מבשלים מים מסוננים של כרוב כבוש עם קוביה נוספת של מרק

(לא לבשל תפוחי האדמה במיץ הכרוב כי ישארו קשים)

כאשר תפוחי האדמה רכים להכניס לאותו סיר

לחתוך את הבצל דק ולטגן בשמן במחבת להוסיף למרק

לעשות טוסט מהלחם החי לחתוך לקוביות תוך כדי טיגון בשומן והשחמת כל הצדדים

להכניס לצלחת לפני המרק

במידת הצורך ניתן לשנות הטעם עם מלח ופלפל