מרק עם מלפפונים חמוצים,קטשופ ובשר Zupa Ogorkowa

החומרים:
 
6 כוסות מרק בשר או עוף
חצי ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות,ללא שומן וגם עצמות
4 מלפפונים חמוצים קצוצים
2/3 כוס נוזל חמוצים
6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 כוס קטשופ או קופסא של רסק עגבניות עם 2 כפיות סוכר
מלח
פלפל שחור
 
אופן ההכנה:
 
להכניס את כוסות המרק (או מים ואחר כך אבקה) לסיר
להוסיף הבשר,עצמות,המלפפונים החמוצים ומיץ החמוצים
להביא לרתיחה,להוריד את החום עד שהבשר מוכן
להוציא העצמות
להוסיף תפוחי האדמה והקטשופ
להביא לרתיחה נוספת,להמשיך בחום נמוך עד שתפוחי האדמה רכים
להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם
 
להגיש עם לחם שחור