החומרים:
4 כוסות חומץ בן יין
2 כפות סוכר
חצי כפית פלפל חריף גרוס
1 כפית גרגירי פלפל לבן
1 כפית גרגירי כוסברה
1 כפית גרגירי חרדל
1/2 כפית זרעי שומר
1/2 כפית כמון
2 כפות מלח גס
3 כפות שמיר טרי קצוץ
3 כפות עלי כוסברה טרייה
6 מלפפונים ירוקים חתוכים לאורך לפרוסות
אופן ההכנה:
להכניס את תשעת המרכיבים הראשונים (ללא השמיר כוסברה ומלפפונים) לסיר ולהביא לרתיחה של 2 דקות
לקרר בטמפרטורת החדר
להוסיף השמיר והכוסברה
להכניס המלפפונים לצנצנת ולשפוך את תערובת החומץ עם התבלינים
לסגור ולשמור במקרר כ 4 ימים לפני הפתיחה