כרובית בנוסח יפני עם קולה

החומרים:

 

1 כרובית מפורקת לפרחים בודדים ,נקיה ומסוננת

1 פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות

מים רותחים

חצי כוס סלרי חתוך דק

3/4 כוס קוקה קולה

6 כפות חומץ

1/4 כוס סוכר

1 וחצי כפות מלח

 

אופן ההכנה:

 

בסיר גדול לערבב את הכרובית והפלפל

לכסות במים רותחים ל 2 דקות

לסנן ולייבש

להוסיף הסלרי

בסיר קטן לחמם את הקוקה-קולה,חומץ,סוכר ומלח

לשפוך על הירקות

לערבב עם מזלג עץ ולהכניס לצנצנות של ליטר

ללחוץ מעט כך שהנוזל יכסה את הירקות

לכסות ולקרר במשך לילה במקרר