החומרים:
ראש כרוב בינוני וטרי,
1 כוס מים,
1 כוס חומץ 5%,
חצי כוס סוכר,
5 פלפלים חריפים (אפשר לפי הטעם),
חצי כף מלח,2 שיני שום (ניתן למעוך)
1 כוס מים,
1 כוס חומץ 5%,
חצי כוס סוכר,
5 פלפלים חריפים (אפשר לפי הטעם),
חצי כף מלח,2 שיני שום (ניתן למעוך)
גבעולי סלרי לפי הטעם
אופן ההכנה:
חותכים הכרוב לקוביות של כ 4 ס"מ
דוחסים לכלי תוך פזור המלח
מחממים שאר מרכיבי התחמיץ עד להעלמות הסוכר
יוצקים התחמיץ על הכרוב
משאירים יום בחדר ואז מכניסים למקרר
מוכן תוך יומיים שלושה