החומרים:
10 מנגו ירוקים
2 כפות אבקת חילבה
5 כפות פפריקה חריפה
2 כפות כורכום
5 כפות פלפלים חריפים יבשים קצוצים
5 כפות גרגירי כמון
5 כפות מלח גס
250 ג"ר גרגירי חרדל
2 כפות שמן (תירס)
2-3 ראשי שום
אופן ההכנה:
חותכים את המנגו עם הקליפה לחתיכות קטנות
ממליחים בנדיבות ושמים בצנצנת ומניחים בשמש ל 5 ימים
כאשר המנגו הופך צהוב בהיר ,מסננים הנוזלים
שומרים הנוזלים בצד
מייבשים את חתיכות המנגו למספר שעות בשמש
מחממים בסיר 2 כפות שמן,חילבה,פפריקה,כורכום,פלפל חריף,כמון וחרדל-בוחשים
מרתיחים את נוזלי המנגו שהושארו בצד,מוסיפים שאר המוצרים:תבלינים,פרי יבש ושום
מבשלים על חום נמוך 5 דקות תוך כדי ערבוב
מצננים
ניתן להעביר לצנצנת או לטחון הכל במעבד מזון לקבלת עיסה אחידה