חמוצים מעורבים הונגריים:צ'למאדה   Csalamáde

חמוצים מעורבים הונגריים:צ'למאדה Csalamáde

החומרים:

 

1 ק"ג בצל סגול

1 ק"ג מלפפונים

1 ק"ג כרוב

1 ק"ג פלפלים

1 ק"ג עגבניות ירוקות

1 גזר

100 גרם מלח

300 גרם סוכר

1 כוס חומץ

גרגרי פלפל שחור

עלי דפנה

קימל


אופן ההכנה: 



  1. קוצצים את הירקות לרצועות דקות
  2. מערבבים בקערה את הירקות הקצוצים ואת שאר החומרים. מכסים ומניחים בצד למשך יממה. מערבבים מדי פעם
  3. מעבירים לצנצנת ושמים במקרר

 


תודה לעופר ורדי שהוא עיתונאי ואיש של אוכל