כרוב כבוש בבצק "פיירוגי"

החומרים לבצק:

 

3 כוסות קמח

3 ביצים

כוס חלב-לא מלאה

25 ג"ר שמרים

כ 70 ג"ר חמאה או מרגרינה

2 כפיות סוכר

מלח

 

חומרים לעיסת מילוי:

 

חצי ק"ג כרוב כבוש

2 בצלים גדולים

100 ג"ר חמאה או מרגרינה מותכת

2 כפיות סוכר

מלח

פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

 

להכנת הבצק יש להשתמש במוצרים חמים.להכין תערובת מחלב מחומם,שמרים,כף סוכר וכוס קמח.

כאשר טופח להוסיף חמאה מותכת שארית הקמח ומלח.לרדד את הבצק ולהכין עגולים על ידי חיתוך הבצק בכוס.

את הכרוב הכבושלחתוך לחתיכות קטנות.את הבצל לחתוך לחתיכות קטנות מאוד ולטגן במחבת בחמאה.

להוסיף את הכרוב לבצל ולאדות תוך כדי ערבוב על אש קטנה כ 25 דקות.

להוסיף לטעם סוכר ,מלח ופלפל-העיסה צריכה להיות פיקנטית.

על כל עגול של בצק להוסיף כף עיסה ולהדביק כך שיווצר משולש.

להשאיר לטפיחה במקום חם לאחר מכן להכניס לתבנית משומנת.

ולהכניס לתנור בחום בינוני  עד קבלת צבע מוזהב לבצק.