קישוא מוחמץ עם בצל

קישוא מוחמץ עם בצל

החומרים:


12 כוסות קישואים חתוכים לטבעות


2 כוסות טבעות בצלים


1 כף מלח גס


2 כוסות חומץ 5%


1 כוס פלפל ירוק חריף קצוץ


3.5 כוסות סוכר


1 כפית גרגירי סלרי


1 כפית גרגירי חרדל


 


אופן ההכנה:


לערבב הקישואים והבצל


לפזר על התערובת את המלח ולחכות כשעה


שאר החומרים להרתיח בסיר


לסנן את הקישואים והבצל


להכניס לצנצנת


לשפוך את הנוזל עליהם ולהשאיר כחצי ס"מ  ריק


לסגור עם המכסה היטב

 

אפשר להוסיף ם גמבות ירוקות ואדומות ,גרגירי סלרי

האמריקאים שנוהגים לפסטר את החמוצים ממליצים להרתיח את הצנצנת מיידית  ל 15 דקות


יש להקפיד אם מרתיחים להרתיח עם רשת מגן או כלי פסטור מיוחדים על מנת שהצנצנת לא תתפוצץ