חזה עוף עם חמוצים,תירס ושועית

החומרים:

 

2 בצלים קטנים

2 מלפפונים חמוצים

2 גמבות-אדום וצהוב

קופסא מסוננת של תירס

קופסא מסוננת של שועית אדומה

2 חזה עוף (טוגנו בשמן)

3-3 כפות קטשופ

מלח

פלפל

 

אופן ההכנה:

 

לחתוח את כל המרכיבים לקוביות

על שמן לטגן תחילה את העוף בוואק – להניח בצד

להוסיף לשמן הקודם לפי הסדר : בצל,מלפפונים חמוצים,גמבות,תירס ושועית

להוסיף את החזה עוף עם מלח,קטשופ ופלפל

לחמם 10 דקות תוך כדי ערבוב