מלפפונים תערובת ירקות בחומץ

החומרים:
 
20 מלפפונים ירוקים דקים
2 גמבות אדומות
 פרחי כרובית
10 צנוניות אדומות קטנות
3 כוסות מים
חצי כוס חומץ
עלי דפנה
10 גרגירי פלפל אנגלי
כף סוכר
כפית מלח
מספר שיני שום חתוכות דק
 
 
 
אופן ההכנה:
 
מכניסים לסיר את המים,החומץ,מלח,סוכר,עלי דפנה,פלפל אנגלי,שום  ומביאים לרתיחה
מנקים את המלפפונים
חותכים הפלפלים לרצועות
חותכים הצנוניות לחצאי עיגולים
עם הרתיחה מכניסים את המלפפונים ושאר הירקות לתערובת
(לא את הכל ביחד -כ 3 סבבים)
מוציאים מהסיר כאשר המלפפונים מחליפים את צבעם מירוק טבעי לירוק כבוש
בגמר הסבב האחרון מכניסים לצנצנת את כל הירקות ושופכים את כל הנוזלים לצנצנת עם התערובת ירקות
אוכלים כאשר קר   ולפי רוני גם נהנים