החומרים:
רבע כרוב לבן
2 כפיות מלח
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום
1 בצל בינוני
6 גרגירי פלפל שחור
2 עלי דפנה
1 כפית סוכר חום
אופן ההכנה:
לחתוך הכרוב לרצועות
להכניס הכרוב לקערה.לפזר מלח ולהשאיר לחצי שעה
לחתוך בצל מקולף לטבעות דקות
לחתוך הפלפלים ללא גרעינים לרצועות של חצי ס"מ
להכניס לצנצנת גדולה ת הכרוב והפלפלים והבצל
להוסיף בפלפלים השחורים,עלי דפנה וסוכר חום
למלא צנצנת חצי מלאה ולהוסיף מים עד לכיסוי
להחזיק במקרר עד שבועיים