קומפוט קליפות אבטיח ברזילאי

קומפוט קליפות אבטיח ברזילאי

החומרים;

חצי קילו קליפות אבטיח,החלק הלבן בלבד ,חתוכים לקוביות של שני ס״מ
2 כוסות מים
1 כוס סוכר
שיני שום (אופציונלי)
1 מקל קינמון (אופציונלי)
אופן ההכנה;
להרתיח את האבטיח בסיר מכוסה מים ,הרתחה של 2-3 דקות.
לסנן את המים ולחזור על התהליך עם מים חדשים.
להרתיח את  שתי כוסות המים עם כוס הסוכר (אפשר מכפלות) ולרתיח עד שישארו שלושת רבעי הכמות,
להכניס האבטיח ולהרתיח 20 דקות.
לקרר ולהכניס למקרר
מצויין להגשה קר עם שמנת מוקצפת או גלידה וניל.