רוטב מעולה כתוספת לבשר,ביצים קשות ודגים
החומרים: חצי ק"ג בשר חזה הודו או בקר חתוך כגולש 750 ג"ר כרוב כבוש (רצוי עם גזר)
החומרים: 1 ק"ג כרוב כבוש חתוך דק חצי ק"ג בשר טחון (סוגים שונים) 2 בצלים בינוניים
עוד מאכל פולני קלאסי במיוחד עם הכרוב הכבוש
החומרים: 1 צנצנת חזרת 2 כפיות אבקת מרק עוף 3 כפות שמנת חמוצה 3 כפות קמח מיץ
החומרים: 1 ק"ג פטריות 40 ג"ר מלח 1 כף סוכר אופן ההכנה: אחרי הניקוי מבשלים
החומרים: חצי ק"ג כרוב כבוש 4 שזיפים מיובשים 100 ג"ר שומן מעושן (בוצ'ק) 300 ג"ר תפוחי אדמה
החומרים: 1 צנצנת קטנה של חזרת לבנה חריפה חצי קופסאת תירס 4 ביצים קשות חתוכות לקוביות
כלי נגישות