מתכונים

רוטב "טטרי"

רוטב "טטרי"

רוטב מעולה כתוספת לבשר,ביצים קשות ודגים

בשר עם כרוב כבוש

בשר עם כרוב כבוש

החומרים: חצי ק"ג בשר חזה הודו או בקר חתוך כגולש 750 ג"ר כרוב כבוש (רצוי עם גזר)

מוסקה עם כרוב כבוש

מוסקה עם כרוב כבוש

החומרים:   1 ק"ג  כרוב כבוש חתוך דק חצי ק"ג בשר טחון (סוגים שונים) 2 בצלים בינוניים

מרק קפוסניאק kapus'niak-כרוב כבוש ועוד

מרק קפוסניאק kapus'niak-כרוב כבוש ועוד

עוד מאכל פולני קלאסי במיוחד עם הכרוב הכבוש

רוטב חזרת

רוטב חזרת

החומרים: 1 צנצנת חזרת 2 כפיות אבקת מרק עוף 3 כפות שמנת חמוצה 3 כפות קמח מיץ

פטריות מוחמצות במלח-מתכון בסיסי

פטריות מוחמצות במלח-מתכון בסיסי

החומרים:  1 ק"ג פטריות 40 ג"ר מלח   1 כף סוכר   אופן ההכנה:   אחרי הניקוי מבשלים

מרק  כרוב כבוש עם שזיפים-קפוס'ניאק

מרק כרוב כבוש עם שזיפים-קפוס'ניאק

החומרים:   חצי ק"ג כרוב כבוש 4 שזיפים מיובשים 100 ג"ר שומן מעושן (בוצ'ק) 300 ג"ר תפוחי אדמה

סלט חזרת,ביצים ותירס

סלט חזרת,ביצים ותירס

החומרים:   1 צנצנת קטנה של חזרת לבנה חריפה חצי קופסאת תירס 4 ביצים קשות חתוכות לקוביות