מתכונים

שיפור זיתים כבושים

שיפור זיתים כבושים

שינוי טעם זיתים שעברו כבישה הינו טענוג גדול ותחושה של "עשייה" ללא ההתעסקות והקושי בכבישה המסורתית

אריסה-ממרח תוניסאי  (הודית)

אריסה-ממרח תוניסאי (הודית)

החומרים: כ 20 פלפלים אדומים חריפים 3-4 ראשי שום 3 כפיות מלח גס 5 כפיות פפריקה חריפה 1

פטריות במלח עם תוספת חומץ

פטריות במלח עם תוספת חומץ

החומרים:   פטריות שונות 1 ליטר מים 1 כוס חומץ 1 כף מלח 1 כף סוכר מעט

חמוצים מעורבים נוסח עירק  (טורשי)

חמוצים מעורבים נוסח עירק (טורשי)

החומרים: 1 ראש כרוב לבן  2 ראשי כרובית1 ק"ג  גזריםכמה  פלפלים אדומים,צהובים או ירוקים מלפפון ירוק אפשרי

גינגר מוחמץ

גינגר מוחמץ

החומרים:   60 ג"ר גינגר טרי וצעיר 3 כוסות חומץ אורז 2 כוסות סוכר 2 כפיות מלח

בצל בשמן ויין

בצל בשמן ויין

החומרים:   1.5 ק"ג בצל אדום 250 מ"ל שמן 125 מ"ל יין אדום 150 ג"ר אבקת סוכר

כרוב ניצנים

כרוב ניצנים

חומרים: כרוב ניצנים טרי (לאידוי) קפוא (להפשרה) כוס מים וכוס חומץ 5% בכמויות שוות (עד למילוי) כפית מלח

מלפפון מוחמץ עם וסבי-מתכון יפני

מלפפון מוחמץ עם וסבי-מתכון יפני

החומרים:   4-5 מלפפונים 1 כף אבקת וסבי 4 כפות סוכר 1 כף מלח ניתן להוסיף גם