שינוי טעם זיתים שעברו כבישה הינו טענוג גדול ותחושה של "עשייה" ללא ההתעסקות והקושי בכבישה המסורתית
החומרים: כ 20 פלפלים אדומים חריפים 3-4 ראשי שום 3 כפיות מלח גס 5 כפיות פפריקה חריפה 1
החומרים: פטריות שונות 1 ליטר מים 1 כוס חומץ 1 כף מלח 1 כף סוכר מעט
החומרים: 1 ראש כרוב לבן 2 ראשי כרובית1 ק"ג גזריםכמה פלפלים אדומים,צהובים או ירוקים מלפפון ירוק אפשרי
החומרים: 60 ג"ר גינגר טרי וצעיר 3 כוסות חומץ אורז 2 כוסות סוכר 2 כפיות מלח
החומרים: 1.5 ק"ג בצל אדום 250 מ"ל שמן 125 מ"ל יין אדום 150 ג"ר אבקת סוכר
חומרים: כרוב ניצנים טרי (לאידוי) קפוא (להפשרה) כוס מים וכוס חומץ 5% בכמויות שוות (עד למילוי) כפית מלח
החומרים: 4-5 מלפפונים 1 כף אבקת וסבי 4 כפות סוכר 1 כף מלח ניתן להוסיף גם
כלי נגישות