מתכונים

דייקון- מוחמץ-צנון יפני Takuan

דייקון- מוחמץ-צנון יפני Takuan

החומרים:     2 כוסות דייקון חתוך רבע כפית מלח גס 1 כפית קליפת לימון    

סלט עם  כרוב כבוש

סלט עם כרוב כבוש

החומרים:   300 ג"ר כרוב כבוש בצל גזר תפוח חמוץ שמיר קצוץ 3 כפות שמן מלח פלפל

כרוב כבוש עם סלק

כרוב כבוש עם סלק

החומרים:   2 ק"ג כרוב לבם חצי ק"ג סלק 50 ג"ר מלח 3 עלי דפנה 1 כפית

מלפפונים חמוצים במקרר,נוסח "קלאוסן"

מלפפונים חמוצים במקרר,נוסח "קלאוסן"

החומרים:   3 חלקים של מים מזוקקים (חיוני) 1 חלק של חומץ לבן מזוקק (חיוני) לכל מנה

מנגו מוחמץ

מנגו מוחמץ

החומרים:   24 מנגו לא בשלים 4 כוסות שמן 3 כפות מלח 1 כף גרגירי כוסברה 1

צ'ימיצ'ורי

צ'ימיצ'ורי

החומרים:   חבילה של עלי פטרוזיליה 8 שיני שום מעוכים 3/4 כוס שמן זית 1/4 כוס יין

דלעת או דלורית  מוחמצת

דלעת או דלורית מוחמצת

החומרים:   2 ק"ג דלעת טרייה , מקולפת וחתוכה  (ניתן להשתמש בדלורית) 5 כוסות סוכר 5 כוסות

מלפפונים חמוצים במקרר עם שינוי על ידי טבסקו

מלפפונים חמוצים במקרר עם שינוי על ידי טבסקו

החומרים:  4 ק"ג מלפפונים חמוצים (בחומץ)  1 צנצנת  בינונית טבסקו  סוכר אופן ההכנה: שופכים את נוזל המלפפונים