מתכונים

צלפים כבושים

צלפים כבושים

אם ממינים את הצלפים לפי גודל טעמם יהיה מעט שונה. הקטנים בעלי טעם עדין יותר והגדולים בעלי

לפת כבושה

לפת כבושה

  החומרים:   לפת,חומץ 5%, אפשר גם חומץ הדריםמלח,פלפל שחור גרוססוכר סלק אדום פלפל חריף   אופן ההכנה:  

כרוב כבוש אדום

כרוב כבוש אדום

כרוב אדום בשילוב מלח וחומץ

חצילים

חצילים

חצילים קטנים בחומץ מתכון קלאסי

חומץ מתובל

חומץ מתובל

משמש להחמצה בעיקר בחמוצים אמריקאים

ממרח זיתים וזעתר

ממרח זיתים וזעתר

חובה לנסות