מתכונים

צלפים כבושים
אם ממינים את הצלפים לפי גודל טעמם יהיה מעט שונה. הקטנים בעלי טעם עדין יותר והגדולים בעלי

לפת כבושה
החומרים: לפת,חומץ 5%, אפשר גם חומץ הדריםמלח,פלפל שחור גרוססוכר סלק אדום פלפל חריף אופן ההכנה:

כרוב כבוש אדום
כרוב אדום בשילוב מלח וחומץ

לפת -גזר-קולורבי-צנון כבושים
לפת עם גזר

שקדים ירוקים עם שמן חומץ ויין
מאכל ירושלמי

חצילים
חצילים קטנים בחומץ מתכון קלאסי

חומץ מתובל
משמש להחמצה בעיקר בחמוצים אמריקאים

ממרח זיתים וזעתר
חובה לנסות